Internetradioasemat

Internetradioasema

Tuota ja esitä internetissä omaa musiikkia, ohjelmia, haastatteluja ja podcasteja.   Perusta oma internet radioasema, joka lähettää sinun materiaaliasi. Oman podcastin lähettäminen omalta radioasemalta. Kuulijat voivat myös tilata podcastin, mikäli eivät pääse lähetystä kuuntelemaan suorana. Suora lähetys voi olla livelähetys tai aikaisemmin äänittämäsi tallenne. Voit tuottaa tai levittää myös muiden podcastit.

Radion hallintapaneelin käyttöliittymä on suomennettu ja helppokäyttöinen.

Radiosi kuuntelijoille tarkoitetun etusivun voit tehdä juuri sellaiseksi kun haluat tai upottaa jo olemassaolevalle sivustollesi. Internet radioasema toimii taustalla lähettäen kuuntelijoille näkyvälle sivulle ajastamaasi radio-ohjelmaa tai suoria lähetyksiä.

Neuvomme ja opastamme sinut alkuun. Avaimet käteen periaatteella ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat radioasemasi www-sivujen graafisen ilmeen ja huolehtivat, että kaikki toimii jatkossakin. 

Voit keskittyä aidosti oman Internetradioasemasi pyörittämiseen.  Podcastisi ei ole vain osa suurta podcastien joukkoa jonkun palvelun tarjoajan alustalla, vaan myös alusta on sinun ja päätät täysin kaikesta alustalla olevasta sisällöstä.


Pyydä tarjous